PARKHOVEN MEERSTAD We gaan bouwen! Schrijf je nu in op jouw favoriete bouwnummer(s)

Ervaar de ruimte en vrijheid

Het nieuwbouwproject Parkhoven is gelegen in Meerstad, Groningen. Hier woon je in een groene en waterrijke omgeving met veel ruimte en vrijheid om je heen. Het project bestaat uit 36 rij- en halfvrijstaande woningen. De woningen zijn ruim en hebben uitzicht op het groene hart van de wijk. Met de natuur in de buurt en onder andere een school, een kinderdagopvang en een gezondheidscentrum, heeft Meerstad veel te bieden.

GOED NIEUWS…

 

Start bouw in november!

1 november gaan we van start met de bouw van de eerste fase van Parkhoven. We gaan starten met woningtypes Taurus, Rode Geus, Piemontese en Witrik. Wil je ook dichtbij het strand wonen of heerlijk genieten op je veranda? Dan is Parkhoven de ideale plek voor jou!

 

Je hebt keuze uit diverse woningtypes zoals een half vrijstaande woning, een hoek- of rijwoning. Bijna alle woningen beschikken over een veranda en liggen aan het park, het groene hart van de wijk Groenewei in Meerstad.

Bekijk de woningen →

Modelwoning

Nieuwsgierig hoe onze woningen ervan binnen uitzien? Bij Vesta Woonforum kun je één van onze woningtypes, type Chillingham, bezichtigen en ervaren hoe ruim deze woning is. Indien je een afspraak voor een bezichtiging maakt dan kan de makelaar je alles vertellen over ons project en over de andere woningtypes die in Parkhoven komen.

 

Modelwoning, type Chillingham

Locatie: Vesta Woonforum, Peizerweg 74 te Groningen – 2e etage.

Wanneer: Op afspraak. Heb je geen afspraak dan is de modelwoning ook te bewonderen van maandag t/m zaterdag op de openingstijden van Vesta Woonforum.

Meer lezen →

impressie woningtype

28 rijwoningen en 8 halfvrijstaande woningen

Parkhoven bestaat uit 28 hoek- en rijwoningen en 8 halfvrijstaande woningen. Dankzij de diverse ontwerpen van de architect en de vele opties die je binnenshuis hebt, vind je vast een woning die past bij jouw woonwensen.

  • 28 hoek- en rijwoningen vanaf 102 m² gebruiksoppervlakte
  • 8 halfvrijstaande woningen vanaf 140 m² gebruiksoppervlakte
  • Ruime kavels
  • Separate berging
  • Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Veel woningen hebben een veranda aan de voorzijde
  • Warmtepomp voor verwarmen en koelen

Meer over de woningtypes →

‘Hoge energielasten? Die heb je niet in Parkhoven. De woningen zijn voorzien van hoogwaardige isolatie, zijn gasloos en volop energiezuinig’

Parkhoven Meerstad

Duurzaam wonen

De nieuwbouwwoningen van Parkhoven bieden volop ruimte in en om het huis en zijn daarnaast comfortabel, duurzaam en gasloos. Dankzij het toepassen van een warmtepomp kun je je nieuwe woning comfortabel verwarmen, maar ook passief koelen tijdens een warme zomer.

Door de bijbehorende vloerverwarming zijn geen radiatoren meer nodig, waardoor je alle vrijheid hebt bij het indelen van je woning. Ook bespaar je met nieuwbouw op je onderhouds- én energiekosten, doordat moderne technieken en duurzame materialen worden toegepast.

Meer over duurzaamheid →

Wil je meer weten?
Neem contact met ons op via [email protected] of vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, naar je toe.

Selecteer...Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.