Financiering

Jouw droom werkelijkheid maken?

Een nieuwbouwhypotheek vraagt om persoonlijk advies

Als je een nieuwe woning laat bouwen wil je weten wat dit op financieel gebied voor je gaat betekenen. Een van de eerste stappen die je gaat doen is je verdiepen in een nieuwbouwhypotheek. Het is verstandig om dit vroegtijdig te doen. Want een nieuwe woning laten bouwen is leuk, maar er komt ook heel veel bij kijken. Hiervoor ben je bij Hypotheek Service aan het juiste adres! Bij Hypotheek Service weten ze precies wat je kunt verwachten bij de bouw van een nieuwe woning en word je begeleid vanaf de oriëntatie tot en met de financiering van jouw droomhuis.

 

100% Hypotheek Service

Het afsluiten van een nieuwbouwhypotheek werkt net even anders dan een hypotheek voor een bestaande woning. Bij nieuwbouw komt veel kijken want het is meer dan alleen de koopsom. Je krijgt mogelijk te maken met dubbele woonlasten, hypotheeklasten tijdens de bouw en een bouwdepot. Met behulp van Hypotheek Service krijg je advies, antwoord op je vragen en hulp bij het maken van de juiste keuzes.

 

Persoonlijk, deskundig en onafhankelijk

Je hebt volop wensen en ideeën voor je nieuw te bouwen droomhuis. Hypotheek Service is zeer deskundig en kan jou optimaal adviseren. Ze zijn onafhankelijk en denken graag met je mee. Met Hypotheek Service krijg je snel duidelijkheid over de haalbaarheid van je plannen. Zo starten ze met een zorgvuldige analyse van je persoonlijke situatie en doen – geheel vrijblijvend – een haalbaarheidscheck. Ze zoeken naar de beste oplossing om je plannen te realiseren en begeleiden je tijdens het hele proces, tot en met de financiering.

Kortom: bij Hypotheek Service ben je in goede handen!

 

Maak kennis met Hypotheek Service en bekijk wat jouw mogelijkheden zijn voor jouw droomhuis in Parkhoven.

Hypotheek Service heeft vestigingen in Leek en Roden. Maak nu een afspraak voor een gratis haalbaarheidscheck.

Afspraak maken →