Start bouw in november!

Op 1 november 2023 starten wij met de bouw van Parkhoven. De eerste fase bestaat uit 13 woningen, waarvan er nog een paar beschikbaar zijn. 

 

Taurus

Woningtype Taurus

Een prachtige woning met veranda aan de voorzijde. De woningen hebben drie slaapkamers op de 1e verdieping en een riante zolder op de 2e verdieping. Deze woning beschikt over twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

 

Parkhoven heeft een mooie ligging t.o.v. het strand van Meerstad waar het zowel in de zomer als in de winter goed vertoeven is. Maar ook de naastgelegen Superhub met daarin de Jumbo supermarkt en restaurant Paviljoen Hallo bevinden zich op loopafstand van Parkhoven. Bovendien ben je vanaf Parkhoven met de auto of bus in een mum van tijd in het gezellige centrum van Groningen.

 

 Bekijk dit woningtype →

 

 

Woningtype Piemontese

De Special is onze blikvanger van Parkhoven. De woning heeft een royale living met woonkeuken op de begane grond. Een extra leefruimte met vide op de 1e verdieping en beschikt over in totaal vier slaapkamers en een hobbyruimte.

 

Vanaf de voorzijde van de woningen kun je heerlijk genieten op jouw veranda met uitzicht over het park van Parkhoven. Vanuit de woonkeuken aan de achterzijde stap je zo je tuin in om te relaxen. De woning beschikt over een vrijstaande berging/garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

 

 Bekijk dit woningtype →