Modelwoning bekijken

Kom sfeerproeven en bezoek onze modelwoning bij Vesta Woonforum aan de Peizerweg 74 te Groningen. De modelwoning vind je op de 2e etage.

Bekijk de flyer →

 

Modelwoning type Chillingham

Woningtype Chillingham is een stoere tweelaagse woning met een breedte van 6 meter. De woning heeft een woonoppervlakte van 102 m² en een kavelgrootte van 175 tot 275 m² met twee eigen parkeerplekken.

 

De woning heeft de mogelijkheid voor een uitbouw van 1200 of 2400 mm op de begane grond. Door de wanden aan de achterzijde in- of uit te klappen ervaar je wat een uitbouw met je ruimte doet. De 1e verdieping telt 3 slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte. Met de optie van een opbouw op de 1e verdieping creëer je een extra werk- of hobbyruimte met dakterras. De Chillingham is te koop vanaf € 435.000,- v.o.n.

 

Je kunt de modelwoning op afspraak bezoeken. De makelaar kan je dan alles vertellen over ons project en over de andere woningtypes die in Parkhoven komen. Heb je geen afspraak dan is de modelwoning ook te bewonderen van maandag t/m zaterdag op de openingstijden van Vesta Woonforum.

Wil je meer informatie over Parkhoven of over onze modelwoning, neem dan gerust contact op met één van onze makelaars.