Over Parkhoven

Met een woning in Parkhoven geniet je van de voordelen van ‘buiten’ wonen, gecombineerd met de voorzieningen van de grote stad. De woningen liggen aan het groene hof midden in Groenewei, zodat je optimaal kunt genieten van de groene oase om je heen.

 

Snel naar:

De woningen → Duurzaamheid →

Ruim wonen aan het groene hof

In Parkhoven komen 28 hoek- en rijwoningen, in verschillende types, en 8 halfvrijstaande woningen. De meeste woningen hebben een veranda aan de voorzijde van de woning. Dit wordt de ideale plek om te ontmoeten en te relaxen, terwijl de kinderen zich uitleven in het groene hof.

Bekijk de locatie op Google Maps →

Over de woningen

In Parkhoven komen verschillende type rijwoningen en halfvrijstaande woningen. Alle woningen zijn gelegen op een ruime kavel met twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Dankzij de diverse ontwerpen van de architect en de vele opties die je binnenshuis hebt, vind je vast een woning die aansluit bij jouw woonwensen.

Bekijk de woningtypes →

‘Hoge energielasten? Die heb je niet in Parkhoven. De woningen zijn voorzien van hoogwaardige isolatie, zijn gasloos en volop energiezuinig’

Duurzaam wonen

De nieuwbouwwoningen van Parkhoven bieden volop ruimte in en om het huis en zijn daarnaast comfortabel, duurzaam en gasloos. Dankzij het toepassen van een warmtepomp kun je je nieuwe woning comfortabel verwarmen, maar ook passief koelen tijdens een warme zomer.

Door de bijbehorende vloerverwarming zijn geen radiatoren meer nodig, waardoor je alle vrijheid hebt bij het indelen van je woning. Ook bespaar je met nieuwbouw op je onderhouds- én energiekosten, doordat moderne technieken en duurzame materialen worden toegepast.

Meer over duurzaamheid →